elmusa

L'Ajuntament d'Alginet treballa per recuperar el trinquet

L'Ajuntament d'Alginet treballa per recuperar el trinquet amb l'ajuda de la Diputació de València

Pilota Món

PilotaVeu / Alginet.

El trinquet d'Alginet pot tornar a acollir partides de pilota. El seu estat actual és òptim per a la pràctica esportiva i només li calen unes reformes, adreçades, en gran mesura, a complir la normativa de seguretat pel que fa a eixides d'emergència. És per això que l'Ajuntament d'Alginet s'ha proposat comprar el trinquet i també la casa del costat. La decisió està acordada per unanimitat en el ple municipal. Tanmateix, falta l'acord amb el propietari.

L'alcalde del municipi, José Vicente Alemany, ha sol·licitat una ajuda a la Diputació de València en una reunió mantinguda, este dimecres, amb el president de la institució, Jorge Rodríguez.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha indicat que “la Diputació està al costat dels municipis en qualsevol àmbit i, com no podia ser d'una altra manera, també en la defensa d'esports tan nostres com la pilota, ja que formen part de la nostra cultura i la nostra identitat com a territori”.

En este sentit, l'alcalde d'Alginet ha recordat alguns dels jugadors de pilota que procedeixen d'esta localitat com una mostra de la tradició d'este esport i ha destacat la importància que té la pilota en el seu municipi i en tota la comarca de la Ribera Alta.

Rodríguez ha assenyalat que, des de la Diputació, s'estudiarà la millor manera per a poder ajudar Alginet en la recuperació del seu trinquet, una demanda que, segons ha assenyalat l'alcalde de la localitat, José Vicente Alemany, ajudarà a revitalitzar el nostre esport.
 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article