Fem Pilota - Capçalera

La Lliga de perxa continua amb molta igualtat

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

Una jornada més continua dominant la igualtat en totes les categories de la Lliga de perxa. Els que ocupaven posicions més altes en la classificació no perdien pas en la passada jornada, encara que les partides van estar prou igualades en molts casos.

Sella A continua amb pas ferm en la primera categoria, ja que s'imposava a domicili en la passada jornada a l'equip de Campello per 4 a 10. El seu perseguidor, l'equip de Castell de Castells, continua només un punt per baix gràcies a la contundent victòria per 10 a 0 davant la formació de Benassau.

En la segona categoria, l'equip líder, el Sella C, queia a domicili a Benifallim pel resultat de 10 a 3, fet que ha comprimit la categoria d'una manera inusual per a estes altures de Lliga. El segon, Relleu, sí que va guanyar a casa pel resultat de 10 a 4 davant Crevillent A. El cuer, Sant Vicent, va guanyar a casa davant Mutxamel per 10 a 6. Estos resultats fan que els sis components d'esta categoria estiguen separats per només 3 punts.

Sella D i Agost estan en una bona situació per a poder assolir les semifinals de la Lliga en la tercera categoria, tot i que els segons perdien esta jornada a domicili contra Benimantell, això sí, aconseguint un punt després d'acabar 10 a 7. Els primers, els de Sella, guanyaven en Mutxamel per 7 a 10, també amb repartiment de punts, mentre que el Crevillent B guanyava per 10 a 1 els de Relleu. Crevillent B i Benimantell són els equips que, hui dia, també passarien de fase, amb Sella D i Agost.

El grup de València continua dominat per la formació de Borbotó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article