elmusa

El carrer Cavallers acull una partida d'exhibició a llargues

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El carrer dels Cavallers de València acull demà una partida d'exhibició a la modalitat de llargues. La partida, que comptarà amb la participació d'homes i dones pilotaires, està emmarcada en el XIV congrés estatal d'antropologia. Des de l'anomenat congrés es va demanar a la Direcció General d'Esports de la Generalitat Valenciana que s'organitzara una partida de pilota perquè els inscrits conegueren una manifestació cultural valenciana.

El congrés d'antropologia s'ha presentat hui a la biblioteca Gregori Maians del Campus de Tarongers de la UV. Tanmateix, els actes envers la pilota començaran demà a les 16.30 hores amb una visita al trinquet de la UPV, en què, a més de mostrar els trinquets, es realitzarà una primera part més conceptual i expositiva del nostre joc autòcton a càrrec de Víctor Agulló.

A les 19 serà la partida de pilota a la modalitat de llargues. En ella participaran, de roig, Jan, Javi, Pablo i Victoria mentre que, de blau, ho faran Manel, Nèstor, Enric i Mònica. Es donarà als assistents un full explicatiu per a fer entendre com funciona el joc i s'ha volgut comptar amb la dona també en la partida per a reivindicar el seu paper dins de la pilota.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article