Fem Pilota - Capçalera

La Copa Edicom de galotxa comença amb derrota per al campió Marquesat

Galotxa

Paco Durà / Borbotó.
 
La Copa Edicom de galotxa ha començat este cap de setmana amb sorpresa, ja que Marquesat ha caigut per 70-35 davant l'equip de Borbotó.
 
La partida va estar dominada per l'equip de la pedania, Borbotó, format per Adrià, Enric i Castelló, que van superar Marquesat (Sopetes II, Nando i Benja), el conjunt favorit per a estar entre els millors però que ha començat amb mal peu i ha acusat prou la baixa per motius laborals del jove Pau, que juga al bot.

En la partida del grup B, Massalfassar, equip que sempre figura el primer a l'hora dels pronòstics en este torneig, ja que l'ha guanyat en 13 ocasions, un rècord difícil d'igualar, es va enfrontar a Meliana. Finalment, Jorge, Ximo, el Moro de punter i el feridor Paco (Massalfassar) es van imposar a Adrià, Gabri, Sergi i Miquel (Meliana) per 70-25.
 
En el grup A, Beniparrell (Ponce, Herrera i Luís) va derrotar a domicili l'equip de Foios (Verdú, Gavilà, Adrià i el feridor Carlos) per 35-70. Els de l'Horta Nord, un equip prou diferent al del Trofeu El Corte Inglés, no van poder mai amb l'encert i la potència dels de l'Horta Sud.
 
I la partida que completava el grup A, entre Montserrat i el Xiringuito el Xato-Quart no es va jugar per incompareixença dels visitants. Per tant, el resultat va ser de 70-0, d'acord amb la normativa. 
 

Castelló juga per al Borbotó. Foto: CPV Borbotó.
 
Mal començament i falta d'incentius en primera
Un mal començament perquè cal que tots tinguen la màxima serietat i acudisquen a disputar les partides. I si en algun moment falten jugadors, deuen acudir encara que siga amb els juvenils. Ara bé, tampoc creiem que afavorisca la competició el fet que en primera es classifiquen per a quarts de final els quatre equips participants, ja que resta incentius als jugadors.
 
En la resta de categories ja no se sol produir esta situació i són al voltant d'un centenar d'equips entre totes les categories, masculines i femenines, de galotxa i trinquet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article