Fem Pilota - Capçalera

Moro i Àlex vencen en l’estrena de Genovés II i Carlos

Frontó

Javier Cid / Xest.

L’equip de l’Ajuntament de Paterna, format per Moro i Àlex, ha guanyat al frontó municipal de Xest el conjunt de l’Ajuntament de Dénia, integrat per Genovés II i Carlos de Massalfassar per un marcador de 28-41. El públic de la localitat de la Foia de Bunyol ha respost magníficament en una partida que ha sigut molt intensa en un inici i amb un nivell molt alt dels quatre pilotaris, especialment dels blaus, els guanyadors.

La partida ha començat amb els blaus per davant. S’han posat amb 3-6 i han començat els nervis en els rojos que, no obstant això, han tingut un bon moment de lucidesa amb tantos de bella factura, de manera que s’han posat per davant fins al 14-8. A partir d’eixe moment, els blaus, molt compenetrats i amb la faena ben repartida en cada tanto, han anat retallant distàncies i han igualat a 15.

Amb eixe empat, la partida ha canviat. Els blaus s’han situat per davant, i ja no tornarien a estar darrere en el marcador. La partida ha estat molt igualada fins al 21-24 però, des d’eixe moment, Moro, que estava molt segur darrere i ben ajudat per un incisiu i intel·ligent Àlex en la davantera, ha establert una diferència ja insalvable fins al 21-31. Malgrat el resultat, els tantos eren llargs i els jugadors s’han entregat al màxim fins que la diferència en el marcador era massa gran.
 

Carlos ha estat menys participatiu. Foto: Javier Cid.

En l'equip roig, Carlos estava més desaparegut, ja que Genovés abastia molta canxa i l'experiència a és un grau. Tanmateix, el jove jugador de Massalfassar entrava prou bé en joc quan li tocava. Tot i això, la falta de compenetració els pot haver passat factura i, al remat, no han pogut retallar distàncies i han perdut per 28-41.

Este resultat deixa, amb una única partida per disputar, Moro i Àlex amb una victòria empatats amb Puchol II i Roberto (Ajuntament de Vinalesa). La partida, que enfrontarà els de Vinalesa amb Genovés II i Carlos, dilucidarà l’últim finalista. Els de Dénia han de guanyar l’equip de Vinalesa per un marcador ample per a forçar el triple empat i tindre opcions de passar a la final. El mateix ocorre a l’equip de Moro i Àlex, que, amb una victòria, ha d’esperar un resultat complex per a passar a la final. En cas de victòria de Puchol II i Roberto, serien ells qui passarien a la final.
 

Alex ha completat una gran partida. Foto: Javier Cid.

La darrera partida esmentada es disputarà el pròxim diumenge, dia 10 de setembre, a partir de les 18 hores, al frontó municipal de Vinalesa. Allà s’enfrontaran Puchol II i Roberto amb Genovés II i Carlos.
 

Genovés II ha dut el pes del seu equip. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article