elmusa

Pedreguer reobri el trinquet després de les obres amb partides especials

Pilota Món

PilotaVeu / Pedreguer.

Després de les obres que l'han mantingut tancat durant l'estiu, el trinquet de Pedreguer reobri hui, el primer dissabte de setembre, per tornar a la seua activitat normal. I ho fa amb dos partides de nivell i amb jugadors de La Marina, habituals al trinquet de la localitat de la Marina Alta.

En la primera partida, que començarà a les 17 hores, s'enfrontaran els rests Pablo de Sella i Ferrer, dos joves habituals en este trinquet i que sempre rendeixen a un gran nivell. Juntament amb Pablo estarà Hèctor de Xaló i amb Ferrer actuarà Sala de Murla. Una partida amb tots jugadors de La Marina.

A continuació, la segona partida tindrà com a protagonistes els equips de Miguel i Pere, d'una banda, i Giner, Hèctor i Conillet, d'una altra. La parella compta amb Miguel, únic pilotari al cartell que no és de La Marina i que ja està entrant en les partides grans de nou després d'un estiu de posada en marxa. El trio, jove i compensat, haurà de tractar d'evitar que Pere els pare moltes pilotes.

En definitiva, un gran cartell que reobri un trinquet històric que s'ha fet una llavat de cara per a actualitzar-se a les condicions modernes que requereiux un trinquet de primera fila com és el de Pedreguer.
 

Cartell de la jornada de reobertura.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article