Fem Pilota - Capçalera

Pere Roc II i Pasqual es classifiquen per a la final del Diputació de frontó

Frontó

PilotaVeu / Almussafes.

El frontó d'Almussafes ha viscut una partida decisiva en el grup A del Trofeu Diputació de València de frontó. A la localitat de la Ribera Baixa s'ha imposat l'equip de Xest, format per Pere Roc II i Pasqual de la Pobla de Vallbona, per 41 a 24. Per tant, serà aquest el que es classifique per a la final, que es disputarà el dia 10 de setembre al frontó de la localitat riberenca, on hui han aconseguit passar a la final.

La partida ha començat amb l'equip roig molt fort. Pere Roc II estava molt enxufat i ràpidament el rojos s'han col·locat amb 6-2. Els blaus no estaven fins. De la Vega, darrere, jugava però Adrián no se sentia còmode. Els rojos a poc a poc han anat posant terra per enmig amb la bona treta de Pasqual i amb un Pere Roc II que matava la pilota quan podia. Així, han passat del 22-11 al 35 per 15, un parcial ja insalvable per als blaus que han canviat a Adrián de Quart darrere però el marcador era ja massa ample. Quan el marcador estava en 40 per 20, han fet quatre punts consecutius fins al 41 per 24 final.

La pròxima partida serà este diumenge a partir de les 12 hores i correspondrà al grup B. El frontó de Xest acollirà el debut de l'equip de Genovés II i Carlos (Ajuntament de Dénia) davant la parella de Moro i Àlex (Ajuntament de Paterna). Si estos últims perden, quedaran eliminats, ja que van perdre la seua primera partida davant Puchol II i Roberto (Ajuntament de Vinalesa).
 

Els jugadors, abans de l'inici de la partida. Foto: Francesc Fort.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article