elmusa

Pere Roc II i De la Vega es juguen el bitllet per a la final del Diputació de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

El XII Trofeu Diputació de València de frontó es trasllada fins a Almussafes per a tancar la fase classificatòria en el grup A. Per un costat, l'equip local de De la Vega i Adrián de Quart. I, per l'altre, el representatiu de Xest amb Pere Roc II i Pasqual de la Pobla. La partida, programada a les 19.00 hores, és decisiva: els vencedors es convertiran en els primers finalistes de la competició.

Es tracta de dos equips que han aconseguit una victòria cadascun en la partida disputada i que, per tant, estan invictes. De la Vega i Adrián de Quart van véncer en la partida inaugural l'equip de Moltó i Adrián de Museros (Ajuntament de Museros) mentre que Pere Roc II i Pasqual van aconseguir també guanyar l'equip de Museros en la segona partida del grup A.

Al grup B encara li queden dues partides. La primera d'elles es jugarà este diumenge al frontó de Xest. Allà es podrà veure el debut de l'equip de Genovés II i Carlos (Ajuntament de Dénia) davant la parella de Moro i Àlex (Ajuntament de Paterna). Si estos últims perden, quedaran eliminats, ja que van perdre la seua primera partida davant Puchol II i Roberto (Ajuntament de Vinalesa).
 

Pasqual de la Pobla va completar una gran partida amb Pere Roc II a Dénia. Foto: Juan Rodrigo Legua.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article