elmusa

Castelló de la Ribera juga a pilota en homenatge a Luis Ferrando

Els Moros i Cristians de Castelló de la Ribera juguen a pilota en homenatge a Luis Ferrando

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Castelló de la Ribera es troba en plenes Festes Majors i de Moros i Cristians. La pilota està sent protagonista i ho continuarà sent fins a l'últim dia. Este dimecres, a partir de les 18 hores, es jugarà el Trofeu de raspall "Memorial Luis Ferrando" al carrer de baix, on es troba la comparsa Contrabandistes, organitzadora de l'esdeveniment.

Este humil campionat es va iniciar de manera espontània entre les comparses Almohades i Contrabandistes, gràcies a la proximitat de les seues cabiles i a la germanor que els uneix pel fet de compartir la festa. A poc a poc van començar a unir-se festers d'altres comparses i, enguany, els "contrabandistes" han volgut retre homenatge a Luis Ferrando, un dels membres fundadors de la comparsa, pioner en la festa de Moros i Cristians a la localitat riberenca i que era un bon aficionat a la pilota.

En el campionat podran participar tots els membres de l'Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló que ho desitgen i tothom podrà anar a veure este campionat d'aficionats.
 

Luis Ferrando, a l'esquerra, en una foto del 2015. Foto: AFMMiCC Castelló

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article