elmusa

Sella comanda totes les categories de la lliga de perxa

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La lliga de perxa 2017, trofeu Diputació d’Alacant, arriba al seu equador, després d’una vibrant primera volta. En este primer tram de campionat, el club dominant és el CPV Sella, que ha col·locat els seus equips en la primera posició de totes les categories d'Alacant.

En la primera categoria, els equips que encapçalen la classificació són els de Sella A i Castell de Castells, amb 9 i 8 punts, respectivament. Els dos conjunts tenen, precisament, una partida suspesa entre ells prevista per a hui, si la pluja ho permet. És l'única partida pendent de tota la lliga. A més, esta partida determinarà qui acaba primer i segon de grup en la primera volta. Tercer és l’equip de Campello, amb 6 punts, i un poc més enrere estan els equips de Sella B i Benasau, amb dos punts cadascun.

Amb totes les partides de la primera volta disputades en la segona categoria, és el Sella C l’equip que domina amb 11 punts. Es troba molt igualada la classificació, amb Mutxamel i Crevillent A empatats en la segona i tercera posició, amb 8 punts. És quarta la formació de Relleu, amb 7 punts, mentre que Benifallim en té 6 i Sant Vicent, 5. Es tracta d’una categoria en què tots tenen possibilitats d'aconseguir pasar a les fases finals i, probablement, es mantinga la igualtat fins al final.


Una partida de la lliga de perxa. Foto: FPV.

La mateixa tònica és la que predomina en la tercera categoria, amb una igualtat molt gran. Sella D està situat en la primera posició amb 12 punts. És segona la formació d’Agost, amb 11 punts, mentre que Benimantell és tercer, amb 7 punts. La resta d’equips de la categoria empaten a 6 punts (Crevillent B, Relleu B i Mutxamel).

Al grup de València de la tercera categoria és l’equip de Borbotó el que domina clarament, amb tres partides disputades i 9 punts al seu caseller.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article