Fem Pilota - Capçalera

Sacha, decebut amb l'organització del RedBull Slaps

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Sacha Kruithof ha emès un comunicat explicat la situació dantesca que ha viscut al campionat RedBull Slaps. El pilotari d'Orba, que va viatjar a Nova York per a disputar el torneig per al qual havia estat preparant-se durant molts mesos, es va quedar sense jugar per un greu error en l'organització del conegut campionat.

El jove pilotari, que va anar amb el seu entrenador Manel fins als Estats Units, ha especificat en la nota que està "molt decebut i enfadat després de veure el que va passar amb l'organització d'este torneig". Sacha explica que va signar la seua arribada i va rebre les concessions per a jugar, però, incomprensiblement, no el van cridar. "Passada una llarga estona sense que em cridaren, vaig anar a preguntar i van dir que esperara. Quan tornava cap al meu lloc de descans, vaig veure que l'adversari que m'havien assignat en la prèvia estava jugant contra un altre. Vaig anar a preguntar a la taula de l'organització i em van dir que no sabien res, que els partits estaven jugant segons allò previst als papers que els havien facilitat. Ens van mostrar els papers i vam veure que jo estava als papers, però que havien cridat un altre jugador", ha narrat el jugador de la Marina Alta.

Sacha no s'explica el que ha passat i es pregunta qui pagarà les despeses d'un viatge tan llarg per a acabar no jugant. "M’agradaria saber qui paga ara totes les despeses que han suposat viatjar d’Espanya als Estats Units a jugar este campionat. I ja no són només els diners, sinó tot aquell temps que ens ha suposat preparar a consciència este campionat. Tot açò és una falta de respecte a la meua persona i a totes aquelles que em donen suport dia a dia: patrocinadors, seguidors, entrenador, nutricionista, familiars... Encara no m’ho puc creure. A vegades ho pense i encara no ho he assimilat. Estic vertaderament decebut i enfadat amb la US Wallball Association", continua.

No obstant això, el d'Orba vol passar pàgina i anuncia que jugarà la resta de tornejos que tenia programats en terres americanes. "Tot açò m'ha de servir per a aprendre i per a fer-me més fort i seguir entrenant i treballant per a aconseguir estar en el top mundial", conclou Sacha.


Sacha continuarà treballant al màxim malgrat la decepció. Foto: Sacha Kruithof.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article