Fem Pilota - Capçalera

Marquesat buscarà el seu tercer títol consecutiu de l'Edicom

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

En la XXIX edició del Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, que començarà el pròxim cap de setmana, la formació de Marquesat jugarà per aconseguir de manera consecutiva la que seria la seua tercera copa de campions.

Esta fita que es proposa aconseguir el club de Marquesat només l'ha aconseguida el club de Massalfassar, que es el gran dominador de la competició, amb 13 trofeus en les seues vitrines. Enguany, els de l’Horta Nord tornaran a ser candidats i lluitaran pel títol amb Marquesat, vigent campió, Quart de les Valls, actual subcampió, Beniparrell, Borbotó, Foios, Meliana i Montserrat. Un total de huit equips que jugaran per la copa de campió absolut del trofeu més important de la galotxa de la temporada d’hivern.

En este trofeu, en què participaran més de cent equips repartits en un total de deu categories, destaquen les quatre categories de competició en trinquet, així com la categoría femenina, que per segona temporada acollirà huit formacions, provinents dels clubs de Borbotó, Godelleta, Llíria, Meliana, la Pobla de Vallbona i Tavernes Blanques.

La primera jornada, que es disputarà el pròxim dissabte, ens deixarà els següents aparellaments en la máxima categoría: en el grup A el carrer de pilota de Montserrat rebrà la visita del Quart de les Valls, mentre que Foios i Beniparrell jugaran en casa dels primers. En el grup B, la formació del Marquesat començarà la seua defensa del títol desplaçant-se al carrer de Borbotó, mentre que l’enfrontament entre Massalfassar i Meliana tancarà la jornada inaugural del trofeu.

Respecte a la primera categoría de trinquet, els joves jugadors d'Algímia d’Alfara, actuals campions del torneig, jugaran la seua primera partida en el trinquet de Riba-roja davant la primera formació del club del Camp de Turia. L’altra partida de la jornada tindrà Massalfassar i la Pobla de Vallbona com a protagonistes, mentre que Alfara de la Baronia descansarà, tal com determina el calendari de competició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article