elmusa

La pilota se suma al dia més fester de l'any de Castelló de la Ribera

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Dilluns, 28 d'agost, és un dels dies assenyalats per als veïns de Castelló de la Ribera. Després de l'entrada de Moros i Cristians de diumenge, dilluns és l'ambaixada, el ball de disfresses i el correfoc. Especialment multitudinària és la revetlla de la nit, on la Pato i la Fiesta fan un cara a cara fins a veure els primers rajos del Sol. Però el dia és llarg i la pilota serà l'encarregada de donar el tret d'eixida.

El trinquet de Batiste obrirà les seues portes per a veure una interessant partida. Sergio, que substituirà un Marrahí que no s'ha recuperat a temps, jugarà amb Miravalles. Enfront estaran Moltó, el millor jugador de la modalitat, i el mitger Raül. La partida començarà a les 17h amb una partida de juvenils i l'entrada serà gratuïta.

L'endemà, dimarts, els més menuts també podran gaudir de la pilota amb un taller gratuït que oferirà el Club de Pilota Castellonense al carrer Pilota de la localitat (17.45h). Els xiquets podran portar el seu guant per a jugar o fer-se'l allí mateix. Quan acabe el taller, els alumnes de l'Escola de Pilota jugaran unes partides al mateix carrer.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article