elmusa

Carismàtica nit de pilota al Memorial Pellicer

Pilota Món

PilotaVeu / Bellreguard.

El trinquet de Bellreguard va viure un sentit i carismàtic homenatge al Memorial Pellicer, que es va celebrar anit. L'acte va ser molt emotiu i la família del desaparegut expilotari va rebre moltes mostres d'estima i regals, com ara una escultura feta per Ferran Molió en què es podia llegir la famosa frase que se li va sentir tantes vegades al trinquet El Zurdo de Gandia: "Trau Pellicer".

El trinquet, prou ple però amb gent poc habitual a la pilota, va gaudir de dos partides de nivell. Els diners recollits seran per a l'escola de pilota de la localitat de la Safor, que va decidir que, des d'ara, l'escola municipal de pilota de Bellreguard es diga Escola de Pilota Valenciana Salvador Pellicer. A més, es va descobrir una pancarta amb una foto de Pellicer que va presidir les partides.
 

La partida de les velles glòries va acabar en empat. Foto: El Zurdo.

La primera partida va ser un dels millors homenatges, ja que les velles glòries van decidir empatar a tot. En un equip, Armando i Burguera i, en l'altre, Luisito i Galán. La partida va ser molt bonica i el marcador va arribar igualat a 20. Tanmateix, van començar el darrer joc, però quan anaven a dos, van decidir finalitzar així la partida i que no hi haguera cap guanyador.
 

L'escultura realitzada per Ferran Molió li va ser regalada a la família Pellicer. Foto: El Zurdo.

La segona partida la jugaven Sergio i Tonet IV, de roig, i Ian i Lorja, de blau. La partida va ser també bonica, amb quinzes de qualitat. Tonet IV estava molt fort i, en canvi, Ian no estava tan inspirat com habitualment. Així, quan podien fer el 15 iguals els blaus, els rojos van aconseguir el 20-10 i van tancar la partida al següent joc.

Les dos partides van tindre premi econòmic cortesia del Restaurant Brisa del Mar de Piles, que va regalar un ramell de flors a la família de Pellicer. L'Orfeo Real de Gandia també li va dedicar unes peces musicals.
 

Sergio i Tonet IV van guanyar amb solvència. Foto: El Zurdo.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article