elmusa

Pere Roc II elimina Moltó del Diputació de València de frontó

Frontó

PilotaVeu / Dénia.

El fronto de Dénia ha acollit esta vesprada la tercera partida del XII Trofeu President de la Diputació de València de frontó. Era la segona partida del grup A i també la segona i definitiva per a l'equip de l'Ajuntament de Museros, format per Moltó i Adrián de Museros, que ha perdut davant el conjunt de l'Ajuntament de Xest, integrat per Pere Roc II i Pasqual de la Pobla de Vallbona, per un marcador de 41 a 34. Així, Moltó i Adrián queden eliminats després de dos derrotes en les dos partides disputades i l'equip de Pere Roc II i Pasqual es jugarà el pas a la final en la darrera partida del grup.

La partida ha començat amb un equip com a dominant, el de roig, color vestit per Moltó i Adrián de Museros, que ha tingut fins a huit tantos d'avantatge. No obstant això, a partir del 23-16, els de blau, que havien iniciat un poc descentrats, han combinat diversos tantos consecutius i han anat retallant distàncies. La partida s'ha anat igualant en joc i marcador fins que han fet empat a 33.

En eixe moment, la veterania de Pere Roc II al frontó s'ha notat i han pogut obrir bretxa fins a endur-se la victòria per 41 a 34. El frontó estava en perfectes condicions, gràcies a la remodelació del terra, i amb molta gent que ha gaudit de tantos molt bonics i d'una temperatura òptima per a la pràctica del frontó.

Este trofeu continuarà el dia 1 de setembre al frontó d'Almussafes amb la partida entre De la Vega i Adrián de Quart (Ajuntament d'Almussafes) i Pere Roc II i Pasqual (Ajuntament de Xest) Serà la partida que decidisca l'equip finalista del grup A.
 

Moltó i Adrián de Museros, de roig i Pere Roc II i Pasqual, de blau. Foto: Pepe Moll.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article