elmusa

Pere Roc II i Moltó s'enfronten a Dénia

Frontó

PilotaVeu / València.

El XII Trofeu President de la Diputació de València de frontó continua demà divendres al frontó municipal de Dénia. A les 19 hores s’anuncia la partida que enfronta la parella representant de l'Ajuntament de Museros, formada per Moltó i Adrián de Museros, i el duet de l'Ajuntament de Xest, Pere Roc II i Pasqual, que debuten en la competició.

Es tracta d'una partida de vital importància per a l'equip de Museros, ja que va caure en el seu primer encontre i si torna a perdre, les seues opcions de passar a semifinals seran nul·les. Enfront tindran el campió de la Lliga d'escala i corda, Pere Roc II, i Pasqual, campió de tot al frontó i que compta amb un traure molt segur i potent.

És la tercera partida del campionat, la segona del grup A, on ja hauran debutat tots. Este interessant torneig de frontó, on juguen moltes de les primeres espasses del raspall i l'escala i corda, continuarà el dia 1 de setembre al frontó d'Almussafes amb la partida entre De la Vega i Adrián de Quart (Ajuntament d'Almussafes) i Pere Roc II i Pasqual (Ajuntament de Xest) Serà la partida que decidisca els semifinalistes del grup A.
 

Cartell de la partida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article