elmusa

Puchol II i Roberto s'estrenen amb victòria al Diputació de València de frontó

Frontó

PilotaVeu / Paterna.

El frontó municipal de Paterna ha acollit esta vesprada la segona partida del XII Trofeu Diputació de València. L'equip de l'Ajuntament de Vinalesa, format per Puchol II i Roberto, s'ha imposat al conjunt de l'Ajuntament de Paterna, format per Moro i Alex, per un marcador de 41 a 28.

El número u de la modalitat d'escala i corda, que va perdre ahir la final del II Trofeu de Vila-real CF, ha començat amb bon peu en una partida que ha sigut molt igualada a l'inici. Els quatre jugadors han mostrat un gran joc i desplegat la seua potència, especialment Puchol II i Moro, que han mantingut un duel molt bonic amb bones jugades. Roberto i Alex, que han realitzat bons traures, no han entrat tant en joc. La partida ha anat igualada fins als 25 iguals i a partir d'ahí Puchol II ha començat a cansar a Moro, que tenia molta feina responent les pilotes del de Vinalesa. Així, els rojos han pegat un estiró final que els ha servit per guanyar per 41 a 28 i endur-se la primera victòria.

La pròxima partida del campionat serà el pròxim divendres, 25 d'agost al frontó municipal de Dénia a partir de les 19 hores. A la canxa de la Marina Alta s'enfrontaran Moltó i Adrián de Museros (Ajuntament de Museros) a Pere Roc II i Pasqual de la Pobla de Vallbona (Ajuntament de Xest). La partida correspon al grup A, on ja es va jugar la primera partida amb derrota per a Moltó i Adrián, que tractaran de recuperar-se en l'estrena de Pere Roc II i Pasqual.
 

Moro i Puchol II han protagonitzat un bonic duel. Foto: ValNet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article