Fem Pilota - Capçalera

El Dia de la pilota comença a prendre forma

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

El pròxim dia 24 de setembre se celebrarà el Dia de la pilota i ja es van perfilant alguns detalls amb què els aficionats podran gaudir. Es celebrarà la vint-i-sisena edició a la plaça de l'Ajuntament de València, escenari habitual. Una de les primeres coses que es coneix és que es premiarà les millors escoles i equips dels Jocs Esportius.

Es lliuraran els trofeus als tres primers classificats de les fases finals Autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius en les diferents modalitats de one wall, frontó, galotxa, galotxetes, raspall, llargues i escala i corda, a partir de les 10 hores, en la sala de cristall de l’Ajuntament de la capital del Túria.

En total estaran representades 35 escoles al lliurament de trofeus:

- Agost
- Alcàntera-Càrcer

- Bellreguard
- Beniarbeig-El Verger
- Benidorm
- Beniparrell
- El Campello
- El Puig
- Godelleta
- Genovés
- Laguar
- Massamagrell
- Meliana
- Moixent
- Montserrat
- Muro d'Alcoi
- Oliva
- Onda
- Ondara
- Orba
- Pedreguer
- Piles
- Pobla Vallbona
- Sella
- Sueca
- València- Borbotó
- València–CEIP Rodríguez Fornos
- València-CEIP Tomás de Montañana
- València-CEIP Santa Teresa
- València-IES Font Sant Lluís
- València–IES Maritim
- València- IES Patraix
- Vila-real
- Vinalesa
- Xilxes

Destaquen les escoles de la Marina Alta que, un any més, seran les entitats esportives que més trofeus alcen. Beniarbeig-el Verger i Ondara, arreplegaran 9 i 8 trofeus autonòmics pels seus diferents equips. També han destacat esta temporada les escoles d'Alcàntera-Càrcer, Montserrat, Sella i Vinalesa, que han aconseguit 5 trofeus, respectivament. A més, debuten esta temporada com a premiades les escoles de Bellreguard i Muro d'Alcoi, dos escoles que, a poc a poc, es van col·locant entre les de major tradició. Els Jocs Esportius són el principal viver de la pilota, ja que són les competicions on comencen tots els xiquets i xiquetes a enamorar-se de la modalitat que practiquen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article