elmusa

Moltó s'estrena al XII Trofeu Diputació de València de frontó

Frontó

Javier Cid / València.

El número u de la modalitat de raspall, Moltó de Barxeta, s'estrenarà en competició oficial en frontó demà a les 19 hores. Ho farà al frontó de Museros junt amb Adrián de Museros i per a l'equip de l'Ajuntament del mateix poble de l'Horta Nord. Davant tindran De la Vega i Adrián de Quart (Ajuntament d'Almussafes), dos grans experts en les tres parets que no els ho posaran gens fàcil.

La partida serà la inaugural d'este trofeu de frontó que sempre aporta grans jugadors d'altres modalitats, com és el cas del pilotari de Barxeta, Puchol II, Pere Roc II o Genovés II. Els equips de l'Ajuntament de Museros i de l'Ajuntament d'Almussafes estan enquadrats al grup A junt amb el conjunt de l'Ajuntament de Xest, format per Pere Roc II i Pasqual.

Moltó jugarà esta vesprada la semifinal del Trofeu Gregori Maians, que li servirà de bon escalfament per a la partida de demà. La segona partida del XII Trofeu Diputació de València es disputarà el dissabte, 19 d'agost, i enfrontarà els equips de Puchol II i Roberto (Ajuntament de Vinalesa) i Moro i Àlex (Ajuntament de Paterna).


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article