elmusa

La Nucia ha acollit el primer entrenament per al Mundial de Colòmbia

Pilota Món

PilotaVeu / La Nucia.

La selecció valenciana ja ha començat els seus entrenaments de preparació per al pròxim Mundial de Pilota a Mà que se celebrarà del 17 al 27 de novembre a la ciutat colombiana de Nariño. La Ciutat Esportiva Camilo Cano de la Nucia ha acollit, este dimecres de matí, la primera sessió d'entrenament amb la presència del seleccionador Pigat II i de jugadors com Sacha, Pablo de Sella, Pablo Salvador, Puchol II, Sergi Belda, Giner o José Luis Calvo. El seleccionador ha explicat que "la Nucia s'ha convertit en una de les seus d'entrenament per la selecció de pilota. Després d'11 anys venint ací ens sentim com a casa, i és per això que volem agrair a l'Ajuntament la seua implicació i les facilitats que ens han donat."

La selecció valenciana acudirà a Colòmbia amb la intenció de defensar l'últim títol aconseguit a Massamagrell l'any 2014. Els nostres representants hauran de lluitar per guanyar en les modalitats de joc internacional, llargues, 'one wall' i també en 'chazas', una modalitat autòctona colombiana desconeguda per als pilotaris valencians.

Les xiques, que només competiran en la modalitat de 'one wall', començaran la seua preparació l'última setmana d'agost en les instal·lacions de Massamagrell.


José Luis Calvo és un dels pilotaris més destacat en la modalitat de llargues. Foto: Ajuntament de la Nucia.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article