elmusa

Carlet reobrirà el seu trinquet

Pilota Món

Javier Cid / València.

El trinquet de Carlet tornarà a obrir les seues portes. Pocs dies abans de que es complisquen 70 anys de la seua inauguració, que va tindre lloc el 15 d'agost de 1947, el trinquet de Carlet ha rebut la notícia que podrà tornar a tindre activitat després de romandre tancat des de principis de l'any 2000.

Blai Signes, president del club de pilota del poble i nét del mític Suret, ha sigut un dels valedors d'esta reobertura. Signes va demanar que s'incloguera el trinquet com un bé protegit del poble, fet que donava més poder a l'ajuntament per a negociar amb la família propietària, la família Hervàs. Els actuals propietaris, néts dels primers propietaris del trinquet, l'han venut per una xifra propera als 175.000 euros.

L'Ajuntament de Carlet, amb ajudes econòmiques de la Diputació de València, ha aconseguit donar llum verda a la compra. El procediment a partir d'ara és intentar començar les obres enguany. Per això, el divendres de la setmana que ve, Signes es reunirà amb l'alcaldessa i l'arquitecta municipal. La previsió és que el trinquet estiga finalitzat abans d'acabar l'any 2018.

L'actual estat del trinquet, que fa més de 15 anys que està tancat, és prou deplorable i, per tant, la remodelació a la qual es veurà sotmés serà gran. No obstant això, la bona notícia és que en uns mesos Carlet podrà tornar a gaudir de la pilota valenciana en primera persona.
 

Maria Josep Ortega, alcaldessa de Carlet, amb Jorge Rodríguez, president de la Diputació: Foto: Diputació de València
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article