Fem Pilota - Capçalera

Senyera està llesta per a viure el millor màdel

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Senyera serà la següent parada del I Circuit Intercomarcal de Màdel després de l'èxit del 12 hores de Miramar. Hui, demà i divendres es disputarà el III Campionat de Màdel de Senyera. Hi haurà dues categories, una d'iniciació i una d'avançada, i un torneig infantil. El campionat es desenvoluparà al poliesportiu de la localitat riberenca.

El torneig començarà hui a partir de les 19.30 hores i es jugaran les partides corresponents a la categoria d'iniciació. En esta categoria jugaran sis equips dividits en dos grups. Els dos millors de cada grup disputaran les semifinals el divendres.

Demà, a partir de les 20 hores, serà el torn per a la categoria avançada. Es disputaran les partides de la fase de grups entre els sis equips apuntats, dividits en dos grups de tres. Els quatre millors també jugaran les semifinals el divendres.

Este III Campionat de Màdel a Senyera és la segona prova puntuable que es juga este estiu del I Circuit Intercomarcal de Màdel. La setmana vinent serà el torn de Castelló de la Ribera, on es jugarà ja la quinta edició d'esta nova modalitat de pilota valenciana i també entrarà dins del circuit intercomarcal.

Consulta ací els grups i els horaris de les partides: III Campionat de Màdel de Senyera.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article