elmusa

Castelló de la Ribera espera el seu quint campionat de màdel

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El I Circuit Intercomarcal de Màdel segueix el seu curs per la Ribera Alta. Este dimecres comença el campionat a Senyera i la setmana que ve arribarà el torn del campionat més longeu de màdel: el de Castelló de la Ribera. Esta nova modalitat de pilota valenciana va nàixer a Castelló i enguany serà la quinta edició consecutiva que se celebra.

El campionat de Castelló és, a més a més, el que presenta més categories per a jugar. Hi haurà dues categories de nivell avançat amb diferents nivells, una categoria per a gent que desconeix el màdel i una última perquè participen els més joves. El preu d'inscripció serà de 10€ per parella d'adults i 5€ per als més menuts, i el període per a poder participar acabarà el dilluns 14 d'agost.

L'equip de la Fe Seguros és el nou líder en la classificació del Circuit i hauran de fer bon paper en les dues pròximes cites a la Ribera i quedar per davant de l'equip Pollos Planes - Castelló de la Ribera si volen mantindre la posició. Precisament, l'any passat, la final de Castelló de la Ribera va enfrontar estos dos equips que encapçalen la classificació, amb victòria per als locals, que intentaran mantindre el títol.

Consulta ací els grups i els horaris de les partides: V Campionat de Màdel de Castelló.

Més informació, en el següent enllaç:  www.madelpilota.com
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article