elmusa

Els germans Kruithof s'enduen el 12 hores de màdel a Miramar

Pilota Món

PilotaVeu / Miramar.

Sacha i Dimas Kruithof es van proclamar campions de la categoria avançada al II Trofeu 12 hores de màdel celebrat ahir a Miramar. El campionat va tindre un èxit de participació malgrat el dia calorós que va fer.

La jornada va començar a les 10 del matí al Centre Esportiu El Molí de Miramar amb un ambient de pilota i germanor molt agradable. De vesprada es van realitzar les partides corresponents a les fases finals de les categories avançada i d'iniciació amb molta expectació.

En infantils, els guanyadors van ser Rubén i Àlvaro que van guanyar per 8 a 7 l'equip d'Hugo i Salva. En la categoria d'iniciació, la final va ser molt disputada i va finalitzar també amb el resultat de 8 a 7 amb victòria per a Marc i Diego, del Llopis Miramar, que van vèncer Xixi i Xauxi d'Oliva. Els tercers en iniciació van ser Arturo i Alejandro, de l'equip Autoservei Furió.

En categoria avançada, van arribar a semifinals quatre equips de molt de nivell però van ser els Germans Kruithof i La Fe Seguros els que van assolir la gran final. Finalment, van resultar guanyadors els Germans Kruithof en una final igualadíssima que es va decidir pel resultat de 8 a 7.
 

Els quatre primers classificats de categoria avançada. Foto: Salva Gregori.

Després d'esta primera parada del I Circuit Intercomarcal de Màdel en estiu, el campionat tindrà una gran activitat durant la resta del mes d'agost i setembre. Les pròximes cites seran a la Ribera Alta: primer, a Senyera i, després, a Castelló de la Ribera. El campionat de Senyera, que farà la seua segona edició, es jugarà els dies 9, 10 i 11 d'agost, mentre que al poble veí se celebrarà la setmana següent, els dies 16, 17 i 18.
 
Clasificació II Campionat 12 hores de Màdel de Miramar en categoria avançada:
1 Germans Kruithof - SACHA I DIMAS
2 La fe seguros - JONATAN I VICENT MIQUEL
3 Pollos Planes - RICARD I GUILLEM
4 NOVAEDAT - JORDI I ALEX
5 LANZADERA MONTSERRAT - FEDE I CARLOS
6 MIRAMAR - SALVA I JORDI
7 MALONBUNK - MALONDA I BUNKA
8 A TIRI I BALDIRI - JOAN I DAVID
9 FILAX - ARNAU I MARC
10 MIRAMAR II - SERGI I JOAN
11 LLOBEROS - MARIO I ALEXANDRE

Mira ací totes les fotos del II Torneig 12 hores de màdel a Miramar.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article