elmusa

Les festes de Murla vénen carregades de molta pilota

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Les festes de Murla anuncien tres jornades de pilota de bona qualitat. Dissabte, diumenge i dimarts, els aficionats de la pilota podran gaudir de partides de nivell, així com de les festes populars i municipals de la localitat de la Marina Alta.

La primera partida es disputarà hui, dissabte, entre un combinat de benjamins i infantils del poble i alguns dels integrants de l'escola municipal d'Orba. La partida es jugarà a partir de les 18 hores.

A la mateixa hora de demà, diumenge 6 d'agost, es disputarà la segona partida de festes, que enfrontarà l'equip de Manel, Adrià, Raül i Tete, de roig, al conjunt blau, format per Sergio, Andreu, Juanvi i Isaac.
 

Gran partida d'homenatge a Miro
El plat fort de les partides a Murla arribarà amb l'homenatge a Miro, que tindrà lloc el pròxim dimarts, 8 d'agost, a les 18 hores. La partida enfrontarà dos equips de gran nivell amb pilotaris professionals en ambdós conjunts.

De roig vestiran Jan i Giner, ambdós de Murla, Héctor de Laguar i Juansal. Mentrestant, de blau, trobarem Pablo de Sella, Félix de Dénia i Àngel i Guillem, de Murla.

Es viurà una gran partida homebatge a un pilotari aficionat molt conegut al poble. Miro era el punter al mític equip de Tonico, Saleta, Edi i Miret. Jugador habitual a finals dels 70 i principis dels 80. Ací podeu llegir el discurs complet que se li dedicarà.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article