Fem Pilota - Capçalera

Almassora iniciarà les obres del nou trinquet abans d'acabar l'any

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El ple ordinari de l'Ajuntament d'Almassora ha autoritzat hui per unanimitat la modificació del percentatge de despesa corrent per a la construcció del trinquet municipal. Este pas suposa el tancament de l'expedient, que permetrà traure a licitació el projecte la setmana vinent i iniciar les obres abans d'acabar l'any. En esta línia, la corporació ha aprovat per majoria, amb l'abstenció del PP i els vots favorables de la resta de grups, una modificació de crèdits de 587.204,51 euros que, entre uns altres, revisa la despesa plurianual fixada per a finançar esta obra.

L'Ajuntament d'Almassora, els fons europeus de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i la Diputació Provincial de Castelló finançaran la construcció d'este recinte esportiu, valorat en prop de 900.000 euros, amb un desemborsament del 30% previst en 2017. L'elaboració del pla plurianual ha permès reduir en la sessió d'este matí en 245.000 euros la partida reservada en el seu moment per a executar esta obra en l'exercici vigent.

L'edifici dissenyat pels tècnics d'Urbanisme contempla una construcció de tres altures i 1.200 metres quadrats en el recinte esportiu del carrer de Boqueres. Una vegada en funcionament, l'Ajuntament d'Almassora preveu que els centres educatius de la localitat puguen utilitzar este complex. És per açò que el col·legi Errant Vilar ja disposa d'un accés directe al futur trinquet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article