Fem Pilota - Capçalera

Miramar està a punt per a acollir 12 hores intenses de màdel

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El I Circuit Intercomarcal de Màdel reprén la seua activitat durant l'estiu i la primera parada serà, demà dissabte, amb el II Torneig 12 hores de Màdel de Miramar. Hi haurà dues categories, una d'iniciació i una d'avançada, i, a més, hi haurà un torneig infantil. El campionat es desenvoluparà al Centre Esportiu El Molí de Miramar i hi haurà servei de barra des de les 10h del matí.

A la localitat de Miramar esperen un èxit similar al de l'any passat, on més de 50 pilotaris de totes les edats van gaudir jugant esta nova modalitat de pilota valenciana. En categoria avançada, on participen pilotaris de renom, hi haurà tres grups de quatre equips cadascun mentre que en iniciació hi haurà un únic grup de set equips.

Els horaris de les partides estan ja definits. En la categoria avançada, els primers i segons de cada grup jugaran els quarts de final mentre que, en iniciació, seran els quatre primers els que passaran a semifinals.

Després d'este campionat, el Circuit tindrà una gran activitat durant la resta de l'estiu. Les pròximes cites seran a la Ribera Alta, primer, a Senyera i, després, a Castelló de la Ribera. El campionat de Senyera, que farà la seua segona edició, es jugarà els dies 9, 10 i 11 d'agost, mentre que al poble veí es farà la setmana següent, els dies 16, 17 i 18.

Consulta ací els grups i els horaris de les partides: II Torneig 12 hores de Màdel de Miramar
 

Cartell del torneig.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article