Fem Pilota - Capçalera

L'Ajuntament d'Alacant s'adhereix a la Fundació de Pilota

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El govern del tripartit d'Alacant, integrat pel PSOE, Compromís i Guanyem Alacant, ha decidit que l'Ajuntament s'integre en la Fundació de Pilota Valenciana amb l'objectiu d'intensificar l'activitat de pilota a la ciutat. Així es va decidir, ahir, durant la reunió que van mantenir l'alcalde en funcions, Natxo Bellido; el director general d'esports, Josep Miquel Moyà, i el coordinador de pilota a la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner. A més, es va apostar perquè Alacant també participe en el congrés de pilota de finals d'octubre a València.

Durant la reunió, també es va abordar la qüestió de la pilota als carrers de la ciutat alacantina. D'esta manera, es va decidir que Alacant torne a ser la seu del Circuit La Bolata, en este cas, de la segona edició, després que la primera fora un èxit. Així mateix, també es va acordar que es continue celebrant la festivitat del 9 d'octubre amb pilota valenciana als carrers alacantins.

Per últim, també es va aclarir la voluntat de col·laboració entre el govern alacantí i la Generalitat perquè la ciutat d'Alacant tinga un trinquet en el futur, una notícia que seria molt bona per a la pilota valenciana.
 

La final del I Circuit La Bolata, a Alacant. Foto: Ulisses Ortiz. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article