Fem Pilota - Capçalera

El I Campionat de Seleccions de Galotxa ja coneix els vencedors

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

Vicent de Vinalesa, Hilari de Beniparrell, Joel de Montserrat i Pere de Meliana es proclamen campions del I Campionat Seleccions de Galotxa Juvenil. La competició, que es va celebrar al carrer de Benifaió, va comptar amb la participació de 4 equips i 16 jugadors procedents dels clubs d'Almussafes, Quart de les Valls, Faura, Vinalesa, Beniparrell, Montserrat, Massalfassar, Meliana i Marquesat.

En les finals es va poder veure un bon ambient entre els aficionats i jugadors, que van demostrar el gran treball de base dels clubs de galotxa, que estan molt compromesos amb la promoció del nostre esport autòcton i d'esta modalitat.

Luis del CPV Beniparrell, Javier del CPV Montserrat, Carles del CPV Massalfassar i Ferrán del CPV Montserrat van véncer 50 per 25 l'equip de Jorge del CPV Beniparrell, Miquel del CPV Meliana, Pablo Puchol del CPV Quart de les Valls i Adrià del CPV Beniparrell en la final de consolació per la tercera plaça d'este nou campionat. En la final, el conjunt de Joel del CPV Montserrat, Hilari del CPV Beniparrell, Vicent del CPV Vinalesa i Pere del CPV Meliana es va imposar amb claredat al de Carlos del CPV Marquesat, Adrià del CPV Almussafes, Jesús del CPV Faura i Alejandro del CPV Vinalesa per un marcador de 50 per 10, que els servia per a endur-se el títol.

Van lliurar les medalles i detalls als participants, l’alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz; l’alcaldessa de Vinalesa, Alba Catalunya; el regidor d’esports d’Almussafes, Pau Bosch; el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Fede Oliva, i Paco Cabanes 'Genovés'. La competició es va tancar amb un sopar de comiat de la temporada amb la presència de tots els jugadors que van participar en la competició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article