elmusa

El Campionat Interpobles Edicom de galotxa es presenta a Paterna

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

La Federació de Pilota Valenciana i l’empresa Edicom van presentar este dilluns a la vesprada el Campionat Interpobles Edicom de galotxa que enguany celebra l’edició número 31. El campionat començarà el pròxim 2 de setembre.

Van presidir l'acte el president de l'FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresident de galotxa, Federico Oliva i el gerent de l’empresa valenciana, Vicent Vilata. Un acte multitudinari, celebrat al Parc Tecnològic de Paterna, que va comptar amb representació de la major part dels quasi quaranta clubs que hi participen.

Federico Oliva va explicar que des de la Federació de Pilota es prendan mesures perquè tots els clubs siguen seriosos en els seus horaris i dies de partida, i que s’està treballant al respecte. A més va informar que el primer circuit per a juvenils de galotxa, celebrat el cap de setmana anterior, va ser un èxit, “cosa que demostra que hem de continuar treballant perquè els clubs potencien les seues pedreres”.

Per la seua part, el president va destacar els 13 anys d’unió entre l'FPV i l’empresa Edicom. Va ser en 2005 quan la segona competició de galotxa més important pel número de clubs i jugadors participants, va començar a comptar amb el seu suport.

Edicom és una empresa valenciana de reconegut prestigi a nivell internacional, que també ha volgut invertir en el més valencià dels esports, la pilota valenciana. Per al seu gerent, “en este món tan tecnològic és una satisfacció poder estar amb la pilota valenciana perquè ens sentim identificats amb els seus jugadors i amb l’ambient dels clubs, i volem continuar estant al costat del nostre esport”.

Segons va assenyalar Vicent Vilata, enguany els finalistes de la competició, un total de 20 equips, tindran 100 euros més de premi – 250€ cadascú- per haver arribat a la final. Per segon any, també hi haurà competició femenina, amb equips dels clubs de la Pobla de Vallbona, Tavernes Blanques, Borbotó, Llíria, Meliana, i Godelleta. Unes novetats que són clara mostra de la bona salut de la pilota valenciana entre els clubs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article