elmusa

Waltary i Guichandut guanyen el Master de Baiona amb un final polèmic

Pilota Món

PilotaVeu / Baiona.

Waltary i Guichandaut es van endur el Master de Baiona en guanyar una final molt igualada que va acabar amb un últim punt molt polèmic.

La partida va començar amb el bon inici de Larralde i Amulet, que van fer els 7 primers punts i van augmentar la distància fins a posar el 10 - 2 en el marcador. La reacció de Waltary i Guichandut va anar arribant a poc a poc i la partida es va igualar a 39 quan quedava un punt per a finalitzar. La parella que fera l'últim punt seria la campiona d'este prestigiós torneig de la pilota basca que es juga a la zona francesa. En la disputa pel punt definitiu, una pilota de Guichandut va colpejar en el sostre però el jutge no ho va apreciar i el nombrós públic assistent va començar a xiular. Tanmateix, el punt va continuar per a caure finalment a favor de Waltary i Guichandut, que es van endur la victòria i el trofeu.

Bengoetxea va caure en semifinals
En esta edició del Master de Baiona participava Bengoetxea, vigent campió del manomanista. El pilotari navarrés, que jugava amb Ducassou, va perdre per 40 - 22 davant la parella formada per Larralde i Amulet, molt més acostumats a jugar en el frontó francés.

El polèmic últim punt de la final.


El públic va omplir el trinquet de Baiona. Foto: Pilota Tikki


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article