Fem Pilota - Capçalera

El III Campionat de Màdel de Senyera obri el període d'inscripcions

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Senyera és un dels pobles on més prompte va quallar la pràctica del màdel. La localitat de la Ribera Alta acollirà els dies 9, 10 i 11 d'agost el seu III Campionat de Màdel, que enguany forma part del I Circuit Intercomarcal de Màdel. Senyera serà la quarta cita del circuit, que ja ha visitat Picanya i Bellreguard. La pròxima cita serà el 5 d'agost a Miramar, on l'any passat van participar més de 50 pilotaris.

Les passades edicions del campionat de Senyera van ser un èxit, especialment per la gran participació en la categoria infantil. En esta III edició hi haurà dues categories d'adults amb nivells diferents i una altra per a menors de 14 anys. El campionat tindrà lloc novament en les instal·lacions esportives municipals de Senyera i l'Ajuntament confia que torne a comptar amb un bon nombre de participants i de públic.

La següent cita del circuit serà a Castelló de la Ribera
Una vegada finalitze el campionat de Senyera, el circuit només es mourà uns pocs quilòmetres, ja que es disputarà a Castelló de la Ribera el cinqué campionat de màdel de la localitat, els dies 16, 17 i 18 d'agost.

Més informació, en el següent enllaç:  www.madelpilota.com
 

Comentaris

Martí El Genovés
3.

#2 Podria apuntar-me sense parella? Algu esta en la mateixa situació que jo? Estic telefonant i no l'agafen. Gracies

Màdel Pilota
2.

Hola Martí! Hui dilluns és l'últim dia per a poder inscriure's

Martí El Genovés
1.

Hola, fins quant està obert el termini d'inscripció al campionat de Madel a Senyera? Gràcies.

Comenta aquest article