elmusa

La selecció valenciana es cobreix d'or en l'Eurojove

Pilota Món

Ulisses Ortiz / Tavernes Blanques.

La selecció valenciana ha aconseguit, amb escreix, el triomf global al III Eurojove de Pilota a Mà disputat a Tavernes Blanques, on han participat combinats d'Holanda, Bèlgica, Euskadi, Itàlia i França. Els nostres pilotaris han aconseguit 7 ors i 3 plates en les distintes modalitats que s'han disputat durant tres dies a les instal·lacions de la localitat de l'Horta Nord.

Este divendres de matí s'han jugat les últimes competicions que faltaven per concloure. Els valencians havien de lluitar per l'or en les categories sub-15, sub-17 i sub-19 de One Wall masculí. El cansament s'ha fet notar en l'últim dia de competició, i els més joves han caigut contra la selecció belga i en les categories sub-15 i sub-17 només han pogut penjar-se la medalla de plata. Pel que fa als representants valencians de la categoria sub-19, Sacha, Seve i José Luis Calvo, sí que han sigut capaços de derrotar el combinat belga en una final on s'ha vist un gran nivell per part de tots els jugadors. Sacha, un dels millors jugadors del món en esta modalitat internacional, ha estat molt ben acompanyat per José Luis, en el primer set, i per Seve, en el segon.


Giner, José Luis, Sacha i Seve celebren la victòria en One Wall. Foto: Ulisses Ortiz

La jornada inaugural del dimarts va començar de la millor manera, amb un ple de victòries de tots els representants de la selecció valenciana de One Wall. El dimecres arribaven els dos primers ors en la modalitat de Joc Internacional, gràcies a la rotunda victòria dels xics sobre la selecció italiana i al triomf molt més treballat de les xiques contra la potent selecció holandesa. El dijous de vesprada continunava la bona ratxa, i les xiques van guanyar la final de raspall contra Holanda mentre que els xics superaven els belgues en la modalitat de llargues. La nit de dijous va servir perquè les nostres es penjaren dues medalles més d'or en les categories sub-17 i sub-19 de One Wall i una de plata en la categoria sub-15. Amb l'or i les dues plates d'este matí el combinat valencià aconsegueix una victòria global molt clara. El seleccionador i preparador de la selecció valenciana, Vicent Molines, s'ha mostrat molt content amb l'èxit dels seus jugadors: "Cobrir tots els ors era una barbaritat però hem estat lluitant-los fins al final i el resultat és espectacular", explicava en paraules per a PilotaVeu.
 

Les pilotaris celebrant la victòria en raspall. Foto: Ulisses Ortiz 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article