Fem Pilota - Capçalera

La selecció valenciana aconsegueix l'or en raspall femení, llargues masculí i One Wall femení

Pilota Món

PilotaVeu / Tavernes Blanques.

La selecció valenciana continua intractable en el III Eurojove de Pilota a Mà que s'està disputant a Tavernes Blanques. Este dijous es va penjar l'or en raspall femení, llargues i One Wall femení en les categories sub-17 i sub-19. Als nostres representants només se'ls ha escapar la primera posició en la categoria sub-15 de One Wall femení, tot i que han obtingut una meritòria segona posició davant les holandeses.

La jornada començava amb el raspall femení. Ana, Nerea, Marta i Joana es van classificar amb molta facilitat per a la gran final en derrotar les italianes amb un contundent 30 - 0. En la gran final tampoc van trobar massa oposició en les jugadores holandeses, tot i que la partida es va igualar a 10. Al remat, les valencianes van demostrar la seua superioritat en la modalitat de raspall i van aconseguir el primer or de la vesprada.
 

Joana fent una raspada amb l'esquerra. Foto: Ulisses Ortiz

La segona cita important de la vesprada va tindre lloc al carrer del Mar de Tavernes Blanques, on s'havia de disputar la final de llargues. Els valencians van accedir directament a la final, ja que els francesos van patir la baixa d'un dels seus jugadors. L'altra semifinal la va guanyar l'equip belga en superar els representants bascos. L'inici de la final no va ser el millor per als valencians, però van anar trobant el seu joc fins a aconseguir la victòria per 6 a 3. José Luis Calvo, Vicent Cardona, Marc Giner, Sacha Kruithof, Julio Palau, José Ramon Martí i Seve Martínez es van compenetrar a la perfecció per sumar un or més al medaller.
 

El carrer del Mar va acollir la final de llargues. Foto: Ulisses Ortiz

L'última cita del dia es va disputar al pavelló cobert de Tavernes Blanques, on va tindre lloc la fase final de One Wall femení. En la categoria sub-15, les valencianes Adriana, Aida i Irene van caure en la final davant les holandeses pel resultat de 2 sets a 1. Per la seua banda, Mar, Victoria i Fanni van obtindre l'or en la categoria sub-17 després de véncer les belgues amb un resultat clar de 2 sets a 0. Més complicada va ser la victòria d'Ana Sanchis, Ana Puertes i Amparo en la categoria sub-19, que s'enfrontaven a la potent selecció holandesa. Després d'una intensa final, les nostres van aconseguir el títol amb el resultat de 2 sets a 1.

Les últimes finals de One Wall masculí es disputaran durant el matí de divendres al pavelló cobert de Tavernes. Quan finalitzen totes les partides es farà l'entrega de medalles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article