elmusa

Primer doblet de la selecció valenciana en Joc Internacional

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana està complint amb la seua condició de favorita en el III Eurojove de Pilota a Mà que està disputant-se, esta setmana, a Tavernes Blanques. En la jornada inaugural, els valencians van comptar per victòries totes les partides que van disputar de la modalitat de One Wall.

Dimecres han començat les fases prèvies de la modalitat de Joc Internacional. Els valencians han aconseguit arribar a la final amb molta facilitat en les partides del matí, tant en la categoria masculina com en la femenina. De vesprada s’han disputat les finals amb el primer títol per a les xiques. Les valencianes han guanyat les holandeses lluitant fins al final i demostrant el seu gran nivell. La partida ha començat bé per a les nostres, però les rivals han capgirat un 3 – 1 en contra per avançar-se 3 – 4. Tanmateix, la selecció valenciana no s’ha posat nerviosa i ha reaccionat, de manera que ha guanyat la partida i el títol amb un ajustat 6 – 5.

Amb l’alegria de les xiques han entrat a escena els nostres pilotaris, que no han donat cap opció a la selecció italiana, ja  que han guanyat amb un contundent 6 – 0. Els joves pilotaris que han representat la selecció valenciana ja juguen colze a colze amb els millors de les seues respectives modalitats i això s’ha fet palès en penjar-se el seu primer or de la competició.

Esta nit continuarà la competició de One Wall en el pavelló cobert de Tavernes Blanques i demà començaran les modalitats de llargues i raspall.


Victòria clara dels valencians en la gran final. Foto: FPV


Primer doblet dels nostres en Joc Internacional. Foto: FPV
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article