Fem Pilota - Capçalera

El XII Trofeu Diputació de València de Frontó ja està en marxa

Frontó

Javier Cid / València.

El XII Trofeu de Frontó President de la Diputació de València s'ha presentat este migdia a la seu de la Diputació amb la presència de tres dels dotze pilotaris que hi formaran part: Genovés II, Puchol II i De la Vega. A més, en l'acte també han estat presents la diputada d'esports, Isabel Garcia; Fredi, representant de ValNet; Pau Bosch, regidor d'esports d'Almussafes, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana en matèria de Frontó, Daniel Novejarque.

L'esdeveniment, que ha sigut breu, ha servit per a presentar com serà el torneig, que estarà dividit en dos grups de tres equips en la fase regular. Així, el millor de cada grup accedirà a la gran final, que es jugarà al frontó d'Almussafes.

El grup A el formaran els equips de l'Ajuntament de Museros, format per Moltó i Adrián de Museros; l'Ajuntament d'Almussafes, integrat per De la Vega i Adrián de Quart de Poblet, i l'Ajuntament de Xest, conformat per Pere Roc II i Pasqual. Pel que fa al grup B, els conjunts que participaran seran el de l'Ajuntament de Paterna, equip en que estaran Moro i Alejandro; el de l'Ajuntament de Dénia, integrat per Genovés II i Carlos de Massalfassar, i el de l'Ajuntament de Vinalesa, format per Puchol II i Roberto.
 

Genovés II, Puchol II i De la Vega són els tres pilotaris que han acudit a la presentació. Foto: Javier Cid.
 
La diputada, Isabel Garcia, ha recalcat el compromís de la Diputació de València amb la pilota valenciana, ja que "és un esport que s'estén per totes les comarques del nostre territori". Així mateix, Fredi, representant de Valnet, ha assenyalat que un dels grans atractius d'este torneig és la presència, per primera vegada, de Moltó, número u del raspall, que s'estrena com a pilotari de frontó en competició oficial.

El torneig començarà el pròxim 12 d'agost al frontó de Museros amb la partida entre Moltó i Adrián de Museros (Ajuntament de Museros) i De la Vega i Adrián de Quart (Ajuntament d'Almussafes). A més, es jugaran partides també als frontons de Paterna, Dénia, Xest, Vinalesa i Almussafes, que, a més, serà seu de la final, el dia 17 de setembre.
 

Les autoritats han presentat el torneig. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article