elmusa

La selecció valenciana arrasa en l'inici de l'Eurojove

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

Les seleccions valencianes de pilota valenciana van iniciar de forma excel·lent la seua participació en el III Eurojove de Pilota a Mà en guanyar tots els seus compromisos en la fase regular de One Wall, celebrada anit al Poliesportiu de Tavernes Blanques.
 
Tant les seleccions masculines com les femenines sub-19, sub-17 i sub-15 van realitzar un gran paper demostrant el seu bon nivell i van superar amb suficiència els seus primers compromisos de la fase regular de One Wall. En totes les categories es col·loquen com a líders de la fase regular, ja que que cap de les seleccions va perdre ni un sol joc. Així, totes elles van donar un gran pas per a disputar la fase final.
 
Els resultats de la fase de grups van ser els següents:
- Sub-19 Masculina
Selecció Valenciana 2–0 Itàlia
Selecció Valenciana 2–0 Holanda
Selecció Valenciana 2–0 França
 
- Sub-17 Masculina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia
Selecció Valenciana  2-0 Holanda
 
- Sub-15 Masculina
Selecció Valenciana 2–0 Itàlia
 
- Sub-19 Femenina
Selecció Valenciana 2–0 Itàlia
 
- Sub-17 Femenina
Selecció Valenciana 2–0 Itàlia
 
- Sub-15 Femenina
Selecció Valenciana 2-0 Itàlia
 

Seve i Sacha, durant una partida de la selecció valenciana masculina d'anit. Foto: FPV.

El III Eurojove es presentava ahir abans de les partides
El Pavelló Municipal de Tavernes Blanques va acollir, ahir de vesprada, la presentació del III Eurojove de Pilota a Mà, que compta amb la presència de les seleccions sub-19, sub-17 i sub-15 de Bèlgica, País Basc, França, Holanda, Itàlia i València.
 
Va presidir l'acte l’alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco, qui va estar acompanyada pel director general d’esports, Josep Miquel Moya; el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar; el president de la Confederació Internacional de Joc de Pilota i president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, i la presidenta del Club Pilota Valenciana Carraixet de Tavernes Blanques, Elvira.
 

Totes les seleccions van estar presents durant la presentació. Foto: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article