elmusa

Quart de les Valls, Vinalesa i Borbotó completen els campions d'El Corte Inglés

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

La 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, va finalitzar, ahir diumenge, amb les finals de les restants categories de carrer, després que Quart de les Valls i Montserrat es proclamaren campions absoluts i juvenils en la jornada de dissabte.

En el cas de la divisió de plata, la segona formació del club de Quart de les Valls es feia amb el campionat, la vesprada de diumenge, davant el Meliana B. El marcador final reflectia un 70 a 40, cosa que demostrava el domini de l’equip del Camp de Morvedre, on Alex i Emilio van jugar a un gran nivell. Prèviament a la partida que tancava la present edició, es va guardar un emotiu minut de silenci pel pare del punter de Meliana, Sergio Lis.

Abans de la final de segona, es va disputar la final femenina; era la primera edició per a esta categoria. Les jugadores locals del Godelleta, equip format per Sara, Andrea i Carol, no van poder fer front al joc del Borbotó, on destacaven Ana Belen i Monica, amb un repertori de pegades, acompanyades per Irene, Adriana i Amparo. Godelleta va caure per un clar 70-30.

En la jornada matinal van tindre lloc les finals de tercera i quarta, on es van alçar amb les copes de campions els equips de Vinalesa B i Borbotó F, respectivament. La primera partida del dia va córrer a càrrec de les formacions de quarta, Borbotó F i Albuixech D. En ella van ser Eugenio, Toni i Paco els que van manar en el marcador per un clar 70-25 i van sumar un altre triomf amb solvència. Distinta sort va tindre el Borbotó E, que va perdre la final de tercera davant el Vinalesa B. Per part dels campions van destacar Vicent i David, que, des del rest i el mig, van dominar la partida per a finalitzar el campionat amb una victòria per 70-55.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article