elmusa

Els millors planters d'Europa se citen a Tavernes Blanques

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

Demà comença el III Europeu de Pilota a mà, 'Eurojove', el campionat internacional més important per a les joves promeses que es juga a Tavernes Blanques fins al pròxim divendres, 28 de juliol.

Després de mesos i de molts entrenaments, al llarg d'esta setmana es disputarà el III Europeu de Pilota a mà, on jugaran les seleccions sub15, sub17 i sub19, masculines i femenines, de sis federacions: Itàlia, Holanda, Bèlgica, França, País Basc i València.

En este Europeu de joves debutarà la selecció del País Basc i hi haurà moltes novetats en les competicions: en la categoria masculina es competirà per primera vegada a llargues. En la femenina, es jugarà per primera vegada a joc internacional i raspall.

Esta competició està organitzada per la CIJB i compta amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Tavernes Blanques, a més del CPV Carraixet de Tavernes Blanques, que s’ha bolcat perquè este esdeveniment siga un gran èxit.

A poques hores de l'inici, l’organització prepara els últims detalls perquè arranque esta competició, on les diferents seleccions de pilota volen donar una gran imatge del seu planter. Dimarts, 25 de juliol, a partir de les 19 hores, es realitzarà l’acte inaugural en el pavelló de Tavernes Blanques i, a les 20.30 hores, començarà la competició de One Wall. Dimecres, 26 de juliol, a partir de les 9 hores, donarà el tret d'eixida la modalitat de Joc Internacional en el camp de futbol i, a partir de les 20 hores, continuarà la segona jornada de One Wall.

Dijous, 27 de juliol, a partir de les 9 hores, s'iniciaran les competicions de Llargues i Raspall al carrer del Mar i carrer Castelló de Tavernes Blanques. A partir de les 19.30 hores, començarà la tercera jornada de la competició de One Wall i, divendres, 28 de juliol, a partir de les 8.45 hores, es jugaran les finals de One Wall masculí. A continuació, es lliuraran els trofeus de les competicions de pilota.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article