Fem Pilota - Capçalera

Kiwa-Quart, tricampió del Trofeu El Corte Inlgés de galotxa

Kiwa-Quart, tricampeó autonòmic de galotxa, en guanyar a l'equip de Foios la final per 70-35.

Galotxa

Paco Durà / Godelleta.
 
El Kiwa-Quart s'ha proclamat campió autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, en la final disputada en la canxa de Godelleta, enmig d'un gran ambient i colorit a causa de la nombrosa delegació de seguidors del dos pobles finalistes.
 
Abans s'havia jugat la final de juvenils, en la qual Montserrat s'ha imposat a Beniparrell, 50-45, de forma molt emocionant i després de remuntar un 40-30.
 
Però, lògicament, l'atenció estava centrada en la final de primera, que ha estat molt renyida fins al 30-25 per a Foios. Una primera part en què tots dos guanyaven els jocs del bot i en la qual els de Foios, Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma, guanyaven els jocs amb menys problemes. Perquè Carlos, sobretot, i Pepet estaven molt encertats i creaven molts problemes al Moro, Guillermo, El Xato i Bervis.
 
Però, a partir del 30-25, ha anat canviat la decoració, el Moro feia més i millor el bot, sense tocar tant el rebot. I això li restava opcions a Carlos, que ha acusat l'esforç i ha baixat el rendiment. Tampoc Pepet era el mateix, encara que ha jugat molt fins a última hora i Gavilà també ha fet bona partida.
 
Però la "catapulta" de Guillermo no ha parat de tirar pilotes dalt. El Xato cobria bé la corda i el Moro ha anat a més fins a tancar la seua memorable segona part tirant dalt els dos últims quinzes des del bot, enmig del deliri dels seguidors de Quart de les Valls, que animaven i aclamaven sense parar els seus jugadors, fins a l'explossió final d'alegria, en guanyar per 70-35.
 
Un poble xicotet que en quatre anys ha guanyat tres finals i n'ha perdut una. És un motiu per a estar molt contents amb l'equip i el club que ha portat l'èxit a la pilota en Quart. Falta veure què ocorre demà en la resta de finals de la competició, entre les que destaca la final de segona, on juga el Bar València-Quart contra Meliana B.
 

Kiwa-Quart, tricampió de glaotxa. Foto: FPV


Montserrat, campió de juvenils. Foto: Paco Durà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article