Fem Pilota - Capçalera

El I Circuit Intercomarcal de màdel continua a Miramar

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El I Circuit Intercomarcal de Màdel reprén la seua activitat durant l'estiu i la primera parada serà el II Torneig 12 hores de Màdel de Miramar, el pròxim 5 d'agost. Hi haurà dues categories, una d'iniciació i una d'avançada, en les quals la inscripció serà de 10€ per parella i hi haurà premi econòmic per als guanyadors en la màxima categoria. A més a més, hi haurà un torneig infantil on la inscripció és gratuïta. El torneig es disputarà en el Centre Esportiu El Molí de Miramar i hi haurà servei de barra des de les 10h del matí.

A Miramar esperen un èxit similar al de l'any passat, on més de 50 pilotaris de totes les edats fan gaudir jugant esta nova modalitat de pilota valenciana.

Després d'este campionat, el Circuit tindrà una gran activitat durant la resta de l'estiu. Les pròximes cites seran a la Ribera Alta, primer a Senyera i després a Castelló de la Ribera. El campionat de Senyera, que farà la seua segona edició, es jugarà els dies 9, 10 i 11 d'agost, mentre que al poble veí es farà la setmana següent, els dies 16, 17 i 18.
 

 
Imatges del I Torneig 12h de Màdel a Miramar


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article