Fem Pilota - Capçalera

Les Nits Golfes de Pilota a Rafelbunyol busquen el segon finalista

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El passat dissabte dia 15 va començar la segona edició de les Nits Golfes de pilota a Rafelbunyol amb una vesprada-nit de raspall. L'última de les partides va correspondre al primer campionat de clubs de primera categoria, on s'hi van enfrontar les formacions de Rafelbunyol, integrada per Escoto i Salelles I, i de Xeraco, formada per Enrico i Juan. La partida se la van endur els de l'equip local, que vestien de roig, per un clar 25-5 davant un equip que ha sigut finalista enguany en l'Autonòmic de 1a categoria. Així, Escoto i Salelles I ja esperen rival en la final del pròxim dia 29 de juliol.

Una setmana abans, este dissabte 22, es disputarà la segona semifinal entre els equips de Bicorb, conformat per Armando i Víctor, i Benigànim, integrat per Momblanc i Guillem. Eixa partida decidirà el segon finalista i està anunciada per a les 23.30 de la nit.

Tanmateix, la vesprada de pilota començarà a les 17 hores amb una partida entre l'escola de pilota de Rafelbunyol i l'escola del Genovés. Posteriorment, els juvenils delectaran el públic amb altra partida i abans de la segona partida del primer campionat de clubs de primera categoria, hi haurà un sopar.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article