Fem Pilota - Capçalera

Tavernes Blanques acull els entrenaments previs a l'Eurojove de Pilota a mà

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

Al llarg d'esta setmana es realitzaran quatre jornades d’entrenaments per a tancar la preparació de cara a la competició europea que es juga del 25 al 28 de juliol a la localitat de Tavernes Blanques, a València

La setmana que comença hui servirà per a realitzar els últims entrenaments previs al III Europeu de Pilota a mà, a la localitat de Tavernes Blanques. Hui, demà, dijous i divendres es realitzaran les últimes concentracions prèvies a la competició europea. En els últims entrenaments seguiran entrenant els xics a Llargues, Joc Internacional i One Wall, mentre que les xiques entrenaran en raspall, Joc Internacional i One Wall. En esta competició debutaran nous esportistes en els diferents equips que ha preparat el seleccionador.

En este Europeu participaran xics i xiques de França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, el País Basc i el País Valencià en les categories sub-15, sub-17 i sub-19. El dimarts 25 de juliol començarà la competició en el pavelló de Tavernes Blanques, a partir de les 20.30 hores, prèviament es realitzarà la cerimònia inaugural a les 19.30 hores.
 

Els pilotaris valencians també entrenaran esta setmana. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article