elmusa

Moro i Pasqual revaliden l'Autonòmic de Frontó per parelles

Frontó

Javier Cid / Massalfassar.

L'equip de la Pobla de Vallbona, integrat per Moro de Massalfassar i Pasqual de la Pobla de Vallbona, ha guanyat al frontó de Massalfassar la final de primera categoria del Campionat Autonómic de Frontó per parelles davant la parella de Xest, formada per Adrián de Museros i Alejandro de Paterna amb un marcador de 41-32. El duet de la Pobla de Vallbona repeteix així el títol aconseguit en l'edició passada i els seus integrants es consagren com als millors pilotaris de frontó.

La final s'ha représ hui després que el passat divendres 7 de juliol se suspenguera i ha començat amb un 2-0 per als de la Pobla de Vallbona, marcador amb què es va suspendre. La partida ha començat molt igualada. L'equip de Xest, de blau, intentava igualar prompte el marcador, però les alternatives han sigut constants per a un i altre equip. Pasqual i Alejandro han mantingut un bonic duel a la punta mentre que Moro i Adrian han patit amb els rebots per la llargària del frontó. Finalment, els blaus han igualat a 12 tantos.
 

Un colp de Moro durant la partida. Foto: Javier Cid

A partir d'eixe moment, l'equip de la Pobla de Vallbona, de roig, s'ha estirat amb el punt d'honor de Moro i la garra i la resolució de Pasqual. Han obert una distància de cinc o sis punts i l'han aconseguida mantindre prou bé i, fins i tot, augmentar-la quan s'han posat amb 37-27. Els punts eren de bella factura, llargs i amb bons colps. Pareixia tot perdut per als blaus, però la bona treta d'Alejandro i les volees amb l'esquerra d'Adrian han apropat el marcador fins al 37-32 amb cinc punts consecutius. No obstant això, Moro i Pasqual han contestat amb quatre tantos consecutius, un d'ells molt intel·ligent, amb treta recta de Pasqual que ha sorprés els seus rivals, per a finalitzar amb un 41-32 final.
 

Pasqual i Moro lluiten per arribar a una pilota. Foto: Javier Cid.

L'equip de la Pobla de Vallbona ha merescut la final, ja que sempre ha anat per davant en el marcador i cada vegada que els blaus se li han apropat, els rojos han pujat la intensitat, cosa que els ha servit per a guanyar per segona vegada consecutiva el Campionat Autonòmic de Frontó per parelles.
 

L'equip de la Pobla de Vallbona alça el trofeu que els acredita com a guanyadors. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article