Fem Pilota - Capçalera

Foios elimina Faura i jugarà la final de galotxa contra Kiwa-Quart

Galotxa

Paco Durà / Foios.
 
L'equip de Foios, format per Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma, ha eliminat en semifinals el CPV Faura, en véncer en la partida de tornada per 70-65, el mateix resultat que es va donar en l'anada a favor de l'equip de l'Horta Nord. En conseqüència, el Foios jugarà la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa contra l'actual campió, el Kiwa-Quart.
 
La partida va ser molt equilibrada i emocionant. Al principi els dos equips treien els jocs des del bot, fins que passats els 30 tantos, Foios va trencar per primera vegada el joc des del contrarest. El marcador es posava 50-35 per a Foios i, encara que la lluita anava cada vegada a més, Foios aguantava l'avantatge de tres jocs fins al 65-50. En eixe tram, Carlos i Pepet pujaven la intensitat i l'eficàcia del seu joc, la qual cosa es deixava sentir en la mesura que posava Faura (Martí I, Llopis, Sergio i Martín) en moltes dificultats.
 
Tanmateix, en la recta final Faura va tindre una bona reacció encapçalada per Martí I, que milloraba el seu rendiment en els jocs últims, i va igualar a 65 tantos, de manera que es va quedar a un pam d'igualar l'eliminatòria i d'anar a la pròrroga; però Foios no es deixava sorprendre i tancava la partida, 70-65, i aconseguia classificar-se per a la final, mentres Faura es quedava fora per molt poc.
 
Ara cal esperar la gran final del proper dissabte, dia 22 de juliol, a la canxa de Godelleta, entre Foios i Kiwa-Quart, dos equips que ja s'enfrontaren en la final de 2014 a Montserrat, on va guanyar l'equip de Quart de les Valls.
 

Els jugadors del Faura van tindre l'oportunitat d'igualar la semifinal. Foto: Paco Durà


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article