elmusa

La pilota serà la protagonista durant les 24 hores d'Ontinyent

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El trinquet municipal d'Ontinyent acollirà hui i demà les 24 hores de pilota a Ontinyent. Una jornada que comptarà amb un gran nombre de partides, que donarà el tret d'eixida hui a les 20 hores i que conclourà demà amb una partida a escala i corda a partir de les 17 hores.

La primera partida de què es podrà gaudir a la localitat de la Vall d'Albaida serà entre els alevins dels clubs de pilota d'Ontinyent i de Moixent. Quan la foscor inunde la localitat i les llums del trinquet s'encenguen, es disputarà la segona partida entre membres del CPV Ontinyent. Fili i Jordi s'enfrontaran a Vicent i Rafa.

Per a concloure la nit, es jugarà una partida de professionals a les 12. En ella jugaran, per un costat, Moro, acompanyat d'Iván, membre del club ontinyentí i, per l'altra, serà Moncho qui estarà secundat per Ismael, també del club local.

El dissabte de matí, de 9 a 14 hores, es jugarà el I Campionat 24 hores categoria senior en què participaran equips d'Alqueria d'Asnar, Moixent i Ontinyent. Finalment, a les 17 hores finalitzaran estes 24 hores amb una partida a escala i corda amb jugadors del CPV Ontinyent a partir de les 17 hores.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article