Fem Pilota - Capçalera

La Fundació de Pilota Valenciana continua el seu procés i convoca plaça de secretari

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La Fundació de Pilota va construint-se a poc a poc. Si el passat mes de juny es van anunciar les dates del congrés, ara la Junta Gestora de la Pilota Valenciana ha convocat un concurs per a l'adjudicació d'una plaça de treball de Secretaria. El termini per a presentar candidatures romandrà obert fins al 28 de juliol.

Este és el primer pas per a començar a constituir els futurs membres de la Fundació després de l'aprovació, davant notari, dels seus estatuts, el passat 29 de juny. La persona que guanye el concurs per a la plaça de secretari serà l'encarregada de crear l'estructura organitzativa i haurà de contactar els possibles patrons que participaran en la Fundació. Una vegada estiga adjudicada la plaça, el president Daniel Sanjuán convocarà la primera reunió del patronat, que serà l'òrgan màxim de direcció. Quan es constituïsca el patronat serà el torn de la comissió executiva, que s'encarregarà de gestionar el dia a dia de la Fundació.

El congrés ja ha obert el període d'inscripció
La Conselleria d'Educació, Invetigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Pilota Valenciana, han organitzat el congrés “La Pilota Valenciana: Reptes per al segle XXI” per a difondre, reflexionar i debatre sobre l'esport de la pilota valenciana amb l'objectiu d'encarar-ne el futur. El congrés es realitzarà els dies 26, 27 i 28 d'octubre a la seu de l'ADEIT de la Universitat de València i ja ha obert el període d'inscripció.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al següent enllaç: plaça de secretari/a de la Fundació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article