Fem Pilota - Capçalera

Les semifinals del Trofeu El Corte Inglés es posen de cara per a Kiwa-Quart i Foios

Galotxa

Paco Durà / Beniparrell-Faura.
 
Els equips de Kiwa-Quart i Foios han pres la davantera en les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa en guanyar les respectives partides d'anada contra Beniparrell i Faura.
 
Molt més contundent va ser la victòria a domicili del Kiwa-Quart, que va derrotar el Beniparrell en la seua canxa, 15-70. Un resultat que parla per si sol de la superioritat del Moro, Guillermo, el Xato i Berbis, que després de superar l'avantatge inicial de Beniparrell, que ha fet els dos primers jocs, 10-0; van dominar de forma clara els de l'Horta Sud. Julián, Herrera, Luis i Toni van començar molt bé i van plantar cara als actuals campions, però els de Quart eren imparables i van convertir la partida en un passeig triomfal, que deu portar-los a la final de Godelleta. Beniparrell, després de la primera part, en què van lluitar molt, se'n van vindre avall i només van fer un joc davant els catorze dels rivals.
 
Emoció i victòria de Foios a Faura, 65-70
A la canxa de Faura es va viure una partida diferent. Gran ambient a les graderies, amb prou seguidors dels dos equips i victòria ajustada de 65-70 per a Foios, que va anar sempre per davant i es va posicionar amb avantatge de cara a la final, encara que caldrà veure la tornada, perquè l'eliminatòria està totalment oberta. Faura, que no va tindre el millor dia, jugava amb Martí I, Llopis, Sergio i el feridor Martín. I Foios amb Carlos, Pepet, Gavilà i el feridor Juanma. Els de l'Horta Nord van apretar prou i van obtindre un resultat favorable, però tot està per decidir, encara que ho té més a favor per jugar en sa casa la tornada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article