Fem Pilota - Capçalera

Les finals de l'Autonòmic de Frontó per parelles continuen a Massalfassar

Frontó

PilotaVeu / FPV / Massalfassar.

La sala d’usos múltiples del municipi de Massalfassar va acollir ahir per la nit la presentació de tots els finalistes del Campionat Autonòmic de Frontó Valencià - Trofeu Diputació de València.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde amfitrió, Carles Fontestad, qui es va mostrar molt orgullós de rebre per primera vegada al seu poble unes finals d'este nivell. Joan Morant, regidor d’Esports de Massalfassar, va agrair la confiança depositada en el municipi per part de la federació per escollir Massalfassar com a seu de les finals. Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació de Pilota, es va mostrar molt satisfet amb les reformes que el consistori local ha dut a terme al frontó i que han possibilitat l’acollida de les finals d'este Trofeu Diputació de València. Gabi Soler, president del Club de Pilota local, va estendre la mà del club per a col·laborar en tot allò que siga necessari i, a més, va recalcar que també eren protagonistes actius d'estes finals, ja que el diumenge un dels seus equips disputarà la final de 3a categoria d’entre setmana.

L’acte, com no pot ser d’una altra manera, va comptar amb la presència de tots els equips finalistes, així com amb un bon nombre d’aficionats.

Les primeres finals ja s'han disputat
Ahir mateix ja es van disputar les primeres finals del torneig. A les 21 hores va començar la final de la 1a categoria d'entre setmana. Beniparrell i Alfara del Patriarca van repetir la final dels últims anys, pel que podríem dir que ja s'han convertit en un clàssic d’estes categories. Els de Beniparrell, Carlos i Ponce, anaven sempre amb un xicotet avantatge al marcador respecte a Pepet i Emilio, que al final es va ampliar un poc més, ja que la partida va acabar amb un 41 a 32 a favor dels de l’Horta Sud.

Acte seguit va començar la final de 2a categoria entre semana que va estar protagonitzada pels equips de Riba-roja i la Pobla de Vallbona. Per Riba-roja van jugar Calles i Santi, mentre que a la contra tenien a Iván “Tou” i Javi. Va ser una final molt entretinguda, amb quinzes destacables per les dues parts. Al tram final de la partida els de Riba-roja van cometre menys errors i van poder aconseguir la victòria final per 41 a 34.

Les finals continuaran amb els següents horaris:
Divendres 7:
20 hores: Final 1a categoria
La Pobla de Vallbona - Xest A

Diumenge 9:
17.30 hores: Final 3a Entre Semana
18.30 hores: Final 3a categoria
19.30 hores: Final 2a categoria


Carlos i Ponce es van proclamar campions de 1a categoria d'entre setmana. Foto: FPV


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article