elmusa

Tot enllestit per a les finals de les lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La Casa de la Cultura de Pedreguer va acollir ahir de nit la presentació dels jugadors finalistes del Trofeu Diputació d’Alacant 2017, on s’emmarquen la XXXIII Lliga a Llargues i la XXV Lliga a Palma.

Les finals es disputaran íntegrament a la localitat de la Marina Alta, que durant el pròxim cap de setmana i coincidint amb les festes patronals, podrà gaudir de totes les finals d’esta edició del Trofeu Diputació que, a més, celebrarà al mes de juliol el 25é aniversari de la lliga a Palma.

L’acte d’ahir va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat amfitriona, Sergi Ferrús; el vicepresident de la Federació de Pilota i encarregat de l’àmbit de les ratlles, Vicent Molines, i el coordinador de Pilota de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner. Ferrús va agrair a la Federació de Pilota l’oportunitat que es dóna a Pedreguer de poder acollir l’organització d’unes finals d’esta magnitud, coincidint amb les festes grans de municipi. A més, va fer menció a l’estima de l’ajuntament per la pilota i a les obres realitzades al trinquet i va comentar que enguany, que és un any molt especial per a la pilota a Pedreguer per la disputa d’estes finals, i també, perquè el pilotari professional de la localitat, Pere Ribes, serà el pregoner de les festes.
 

Protagonistes de la final de 1a de llargues, Benidorm i El Campello. Foto: FPV.

Per la seua banda, Vicent Molines va fer menció especial al 25é aniversari que celebra la Lliga de Palma durant l’edició d’enguany, motiu pel qual s’està treballant amb la Diputació d’Alacant per a organitzar un acte commemoratiu. Per últim, el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, va mostrar-se molt emocionat per poder assistir a la presentació, ja que es feia a la seua comarca, i en una competició en què ell ha participat i fins i tot ha sigut campió de palma. "Agraïsc el treball dels companys del comité de ratlles i a la FPV el fet d'estar darrere d’aquestes competicions, sense este treball les lligues no podrien tindre l’èxit que tenen", va concloure Giner.

A més, com no pot ser d’altra manera, tots els finalistes (14 equips) van acudir a l’acte de presentació on tenien la primera pressa de contacte amb els seus rivals en la semana gran de les ratlles.

Programa de les finals:

Dissabte 8 de juliol:
11 hores:
Final Juvenil: Benidorm - Sella
16 hores:
Final 3a palma: Sant Vicent - Agost
18 hores:
Final 3a llargues: Xaló - Fondó de les Neus

Diumenge 9 de juliol
9.30 hores:
Final 2a palma: Sella - Benassau
11.30 hores:
Final 2a llargues: Castells - Sella
13 hores:
Presentació Lliga a Perxa 2017
16 hores:
Final 1a palma: Agost - Murla
18 hores:
Final 1a llargues: Benidorm - El Campello
 

La final de primera de palma serà entre Agost i Murla. Foto: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article